Studio Yogananda

Opettajamme

Tiia Sorjonen

Tiia Sorjonen

Joogaopettaja, yrittäjä

No hei ihanat rakkaat! Ihana ja rakas, ovat sanat, joita kuulet puheessani usein. Oppilaani kuvailivat minua lempeäksi, läsnäolevaksi, turvalliseksi ja ammattitaitoiseksi opettajaksi. Erikoisosaamiseni on joogaterapeuttinen näkökulma opetukseen ja pienryhmäopetus. Kun astut studion ovista sisään, haluan, että koet olevasi rakastettu ja hyväksytty, juuri sellaisena kuin olet.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, terveystiedon aineopettaja, joogaopettaja 250h, yinjoogaopettaja 50h, kasvojoogaopettaja. Joogaterapiaa, joogafilosofiaa, ihmiskehoa, mielen polkuja ja ennen kaikkea hengitystä opiskelen alati erilaisissa koulutuksissa. Ahmin tietoa kirjoista myös vapaa-ajallani. Kiinnostukseni kehomielihengitys-yhteyteen on loputon! Tuntien suunnittelu kehoa ja mieltä hoitavaksi ja vahvistavaksi kokonaisuudeksi on intohimoni.

Ennen kuin ryhdyin joogayrittäjäksi, olen työskennellyt vuosia lasten ja nuorten kanssa kouluissa, sekä iltatöinä ryhmäliikunnanohjaajana eri kuntokeskuksissa. Liikunnanohjauksen saralta olen myös käynyt lukuisia erilaisia liikunnan alan koulutuksia. Turvallisen ryhmän luominen, kannattelu ja eteenpäin vieminen onkin tärkeä osa työtäni, ja näistä joogaryhmistämme studiomme syntyikin. Kun koet olevasi turvassa ja hyväksytty, hermostosi pääsee palautumaan ja olet optimaalisessa vireystilassa viemään harjoitustasi eteenpäin ja oppimaan uutta, sekä upeasta rakkaasta itsestäsi, että joogasta. Matka matolla on ihanan loputon.

Loppuun lisään vielä kaksi lainausta oppilaideni palautteista, koska tuntuu, että niissä tiivistyy se, mitä haluan opetuksellani sinulle antaa:

Olet lempeä, otat kaikentasoiset joogaajat huomioon, valtava tietotaito ja läsnäolo.

Sun tunnillasi tulee olo että silittäisi itseään.

Anni Lankinen

Anni Lankinen

Joogaopettaja, fysioterapeutti

Koulutukseltani olen joogaopettaja RYT500 ja fysioterapeutti. Fysioterapeutin työssäni teen psykofyysistä fysioterapiaa. Fysioterapiakoulutukseni vuoksi kehon kunnioittaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi leimaavat omaa harjoitustani sekä joogan opettamistani. Jokainen keho on erilainen; liikkuvuus, voima, kunto, energiataso, kokemukset ja mieltymykset. Vahvuuteni joogaopettajana on eri variaatioiden ja modifikaatioiden löytäminen jokaiselle niin, että harjoitus edelleen vie eteenpäin. Studiolla opetan yiniä ja astangajoogaa sekä tuuraan tarvittaessa flow-tunteja. Lisää minusta löydät www.annelinaika.fi

Matolla nähdään!

Riina Liski

Riina Liski

Joogaopettaja

Hei! Olen Studio Yoganandan opettaja Riina ja elän ja hengitän intohimoisesti ihmisyyttä, kehollisuutta, meditaatiota, filosofiaa sekä joogan ihmeellistä maailmaa. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisen keho-mieli-yhteydestä sekä sen alati muuttuvista ulottuvuuksista, mahdollisuuksista ja kyvyistä. Opettajana olen iloinen, valoisa, ja lempeä opettaja, ja rakastan vaihtelevia tuntiteemoja. Yhtenä suurimmista intohimoistani on viedä joogisia viisauksia elämään – läpi arkisten ilojen ja haasteiden. Taustakoulutukseltani olen Liikuntatieteiden maisteri ja tanssipedagogi sekä RYT-200 Joogaopettaja. Studion alkeis- ja jatkotason kurssien lisäksi pyöritän omaa hyvinvointi-retriittikeskusta Verlassa, jossa järjestän erilaisia hyvinvointia lisääviä viikonloppuja ja -retriittejä. Olet sydämellisesti tervetullut tunneilleni! instagram: @verlanneito / @liinukat

Riina Sommarberg

Riina Sommarberg

Joogaopettaja, vastaava @ Studio Yogananda Kouvola

Olen Riina Sommarberg, kouvolalainen joogaopettaja, joka nauttii pintaa syvemmälle ulottuvista keskusteluista ja kehon sekä mielen taianomaisesta maailmasta. Pidän siitä, että asiat ovat selkeitä, tarkkoja ja samalla yksinkertaisia, ja tähän pyrin myös opetuksessani. Olen empaattinen ja välitön joogaopettaja, ja tunneillani on rento ja avoin ilmapiiri.

Vastuullani on studio Yogananda Kouvolan toiminta. Yrittäminen onkin vahvasti minussa, sillä olen kasvanut yrittäjäperheessä ja koulutukseltani olen liikkeen johdon sekä yritysjohtamisen ammattilainen. Jooga merkitsee minulle tasapainoa, hidastamista ja pysähtymistä itsensä äärelle. Kehon ja mielen kuuntelemista. Itsensä kokonaiseksi tekemistä. Opetuksessani ovat läsnä levollisuus, tasapainottava hengitys sekä keho ja mieli kokonaisuutena.

Koulutukseltani olen RYT-200 joogaopettaja, LCF Life Coach®️, äänimaljahoitaja sekä sointukylpyohjaaja.

Palautetta minusta joogaopettajana:

Riina on empaattinen ja välitön joogaopettaja, jonka tunneilla yhdistyvät mielen life coaching sekä kehon turvalliset ja avaavat linjaukset avoimessa ilmapiirissä.

Riinalla on sopivaa herkkyyttä ja kykyä nähdä ihmisten ainutlaatuisuus. Olet aina tervetullut harjoitukseen juuri sellaisena kuin olet.

Suvi-Maria Helin

Suvi-Maria Helin

Pilates-ohjaaja

Valmistuin Pilates -ohjaajaksi vuonna 2005 Method Putkisto Pilates Instituutista pääopettajanani Jarmo Ahonen. Vuosien varrella olen opiskellut laajasti myös muita kehonhallintatekniikoita, jotka ovat osaltaan rikastuttaneet omaa ohjaustani. Vuonna 2015 kouluttauduin Madridissa keskivartalon ja lantionpohjan terveyttä edistävän Hypopressive-tekniikan ohjaajaksi ja olen ollut tuomassa lajia myös Suomeen. Tämän lisäksi toimin tanssi-liiketerapeuttina sekä flamencotanssijana ja -opettajana.

Studio Yogananda

Joogastudio Kymin Ruukilla

Studio Yogananda / Kymin Ruukki
Kyminväylä 1 C
45750 Kuusankoski

044 318 6261
tiia (at) studioyogananda.fi

Joogastudio Kouvolassa

Studio Yogananda / Kouvola
Puosilantie 2
45100 Kouvola

050 301 2081
riina (at) studioyogananda.fi