Studio Yogananda - Avoimet tunnit

Avoimet tunnit

Syksyn 2021 avoimet tunnit

 

Avoimille tunneille tulee koronarajoitusten takia ilmoittautua etukäteen Vellon kautta.

 

Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Jos perut varauksesi, tulee se tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jääneistä varauksista joudun veloittamaan tunnin hinnan, koska muuten joku voi jäädä ilman paikkaa tunnille.

 

Avoimien yksittäistuntien hinta on 12€ (ÄänimaljaYin 15€). Voit lisäksi ostaa 5krt kortin á 55€ ja 10krt kortin á 100€. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Edenred, lasku, Smartum sekä ePassi.

 

Tiistai

18:30-19:30 Yin (Tiia)

Keskiviikko

16:45-17:45 Astanga (Päivi)

19:30-20:30 Yin&Yang (Jennifer / in English)

Perjantai

17:30-18:30 Flow (Tiia)

Sunnuntai

15:30-16:15 Perhejooga (Katja)

17:30-18:30 ÄänimaljaYin (Päivi / 5.9. alkaen)

Muistathan ilmoittautua etukäteen tunnille!

Tuntikuvaukset

Studio Yogananda

Flow

Dynaaminen, virtaava harjoitus, jossa liikumme oman hengityksemme tahtiin. Jokainen flow alkaa ja päättyy lempeästi rauhaan, keskellä teemme voimaa ja liikkuvuutta lisäävän flow-osion. Flow-tunneilla tehdään sama sarja aina kaksi kertaa, perättäisinä viikkoina putkeen, jotta saat harjoituksestasi enemmän. 

Studio Yogananda

Yin

Yin on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva joogamuoto, jossa olemme samoissa asanoissa useampia minuutteja paikallaan ja hengitämme. Yin on palauttava ja rauhoittava harjoitus. Yin on sinun hetkesi päästää irti kannattelusta ja olla kannateltu.

Studio Yogananda Astangajooga

Astanga

Astanga on dynaaminen joogaharjoitus. Astangajoogaan kuuluu olennaisena osana hengitys ja sen yhdistäminen liikkeseen. Oikean hengitystekniikan avulla keho saa riittävästi happea asanoissa (jooga-asento), lihakset ja nivelet rentoutuvat ja mieli pysyy rauhallisena. Astangassa siirrytään vähitellen yhä vaativampiin asentoihin oman etenemisen mukaan. Astangajooga tulisi aina aloittaa ohjatuilla tunneilla tai alkeiskurssilla.

Studio Yogananda Yin&Yang

Yin&Yang

Jennifer is an international certified yoga instructor from Chile. 

Her classes are grounded in traditional Hatha yoga with a dynamic and restorative balance, and they are informed by neuroscience. 

She develops a practice of ”Yoga Based on Interoception”, which brings the therapeutic and empowering principles of trauma-informed yoga into her regular yoga lessons. 

She is an occupational therapist and a Somatic-based Coach. Through this background, it has emerged her commitment to making yoga accessible, regenerative, and safe for everybody. 

Studio Yogananda Perhejooga

Perhejooga

Yhteinen rauhoittava ja rentouttava liikunnallinen satujoogahetki sinulle ja lapsellesi. Joka tunnilla on paikkoja viidelle perheelle (yksi aikuinen + yksi lapsi.)

Studio Yogananda Äänimaljayin

ÄänimaljaYin

Tunnilla yhdistetään lempeä hidastempoinen yin jooga ja tiibettiläisten äänimaljojen värähtelevä sointi. Yin jooga herättelee luonnollisesti meidän kehomme liikeratoja. Asanoissa keskitytään pysymään 2-10 minuuttia lihaksia rentouttaen. Harjoituksen aikana liikutetaan selkärankaa sen kuuteen eri suuntaan keskittyen samalla hengitykseen. Yin jooga kohdistuu sidekudoskalvoihin, jotta saadaan fascioiden elastisuus säilymään.

Tiibettiläisten äänimaljojen vaikutus kehossa perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Harmonisten äänten kuuleminen rauhoittaa ja tasapainottaa vagushermoa. Vagus- eli kiertäjähermo hermottaa hengityksen ja ruuansulatuksen ja on tärkeä hermo rentoutumisen ja kehon tasapainon kannalta.

Studio Yogananda

Joogastudio Kymin Ruukilla Kouvolassa

Studio Yogananda
Kyminväylä 1 C
45750 Kuusankoski

044 318 6261
tiia (at) studioyogananda.fi