Studio Yogananda - Avoimet tunnit

Avoimet tunnit

Kevään 2024 avoimet tunnit

Avoimille tunneille aina tulee ilmoittautua etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta:

Ilmoittaudu avoimelle tunnille Kymin Ruukin studiolla painamalla tästä.

Ilmoittaudu avoimelle tunnille Kouvolan studiolla painamalla tästä.

Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Jos perut varauksesi, tulee se tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jääneistä varauksista joudumme veloittamaan tunnin hinnan, koska muuten joku voi jäädä ilman paikkaa tunnille.

Avoimien yksittäistuntien hinta on 14€. Voit lisäksi ostaa 5krt kortin á 65€ ja 10krt kortin á 120€. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Edenred, Eazybreak, TYKY-setelit, Smartum sekä ePassi.

 

Maanantai

07:00-08:00 Aamutunti @ Kouvola (Riina S)

Keskiviikko

18:00-19:00 Flow @ Kouvola (Tiia)

19:00-20:15 Pilates @ Kymin Ruukki (Suvi)

Perjantai

17:00-18:00 Yin & Yang @ Kouvola (Riina S)

Lauantai

10:30-12:00 Saturday Bliss @ Kouvola (Riina S / Tiia)

Sunnuntai

17:00-18:30 Mysore / ohjattu Astanga @ Kymin Ruukki (Anni)

18:30-19:30 Flow @ Kouvola (Riina L)

19:00-20:15 Yin @ Kymin Ruukki (Anni)

19:45-20:45 Yin & äänimaljat @ Kouvola (Riina L)

Muistathan ilmoittautua etukäteen tunnille!

Tuntikuvaukset

Studio Yogananda

Flow

Dynaaminen, virtaava harjoitus, jossa liikumme oman hengityksemme tahtiin. Jokainen flow alkaa ja päättyy lempeästi rauhaan, keskellä teemme voimaa ja liikkuvuutta lisäävän flow-osion. Flow-tunneilla tehdään sama sarja aina kaksi kertaa, perättäisinä viikkoina putkeen, jotta saat harjoituksestasi enemmän. 

Studio Yogananda

Yin

Yin on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva joogamuoto, jossa olemme samoissa asanoissa useampia minuutteja paikallaan ja hengitämme. Yin on palauttava ja rauhoittava harjoitus. Yin on sinun hetkesi päästää irti kannattelusta ja olla kannateltu.

Studio Yogananda Astangajooga

Astanga

Astanga on dynaaminen joogaharjoitus. Astangajoogaan kuuluu olennaisena osana hengitys ja sen yhdistäminen liikkeseen. Oikean hengitystekniikan avulla keho saa riittävästi happea asanoissa (jooga-asento), lihakset ja nivelet rentoutuvat ja mieli pysyy rauhallisena. Astangassa siirrytään vähitellen yhä vaativampiin asentoihin oman etenemisen mukaan. Astangajooga tulisi aina aloittaa ohjatuilla tunneilla tai alkeiskurssilla.

Studio Yogananda Yin&Yang

Sensorial Yoga – Gentle Flow and Stress Relief
This extended class is an invitation to dive deeper into the benefits of Yoga as a therapeutic and empowering practice. The relaxing effects of Yoga in our mind and body are manifested in a process of integration, balance and restoration. Join me to gently reset your nervous system with movement, breathing and sensory processing techniques. In this offering we will enjoy therapeutic sounds, live music and other amazing surprises. Welcome to all levels of practise.

Studio Yogananda Perhejooga

Perhejooga

Yhteinen rauhoittava ja rentouttava liikunnallinen satujoogahetki sinulle ja lapsellesi. Joka tunnilla on paikkoja viidelle perheelle (yksi aikuinen + yksi lapsi.)

Studio Yogananda Äänimaljayin

ÄänimaljaYin

Tunnilla yhdistetään lempeä hidastempoinen yin jooga ja tiibettiläisten äänimaljojen värähtelevä sointi. Yin jooga herättelee luonnollisesti meidän kehomme liikeratoja. Asanoissa keskitytään pysymään 2-10 minuuttia lihaksia rentouttaen. Harjoituksen aikana liikutetaan selkärankaa sen kuuteen eri suuntaan keskittyen samalla hengitykseen. Yin jooga kohdistuu sidekudoskalvoihin, jotta saadaan fascioiden elastisuus säilymään.

Tiibettiläisten äänimaljojen vaikutus kehossa perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Harmonisten äänten kuuleminen rauhoittaa ja tasapainottaa vagushermoa. Vagus- eli kiertäjähermo hermottaa hengityksen ja ruuansulatuksen ja on tärkeä hermo rentoutumisen ja kehon tasapainon kannalta.

Studio Yogananda

Joogastudio Kymin Ruukilla

Studio Yogananda / Kymin Ruukki
Kyminväylä 1 C
45750 Kuusankoski

044 318 6261
tiia (at) studioyogananda.fi

Joogastudio Kouvolassa

Studio Yogananda / Kouvola
Puosilantie 2
45100 Kouvola

050 301 2081
riina (at) studioyogananda.fi